Miresevini

Shërbimet Tona

KOMPONENTE ELEKTRONIKE

Transformatore, kabllo, induktor dhe qarqe elektronike te ndryshme.

SHIKO ME TEPER
SISTEMI I GRILAVE TE ALUMINIT

Kupa per aks, tapa, stopera, kuzhineta, litar, shula, kapak alumini,kasoneta etj.

SHIKO ME TEPER
SISTEMI I GRILAVE PLASTIKE

Set aksesoresh per kuti plastike, kuti pvs, guida pvc, kapak plastik, fillaraq, kupa per aks

SHIKO ME TEPER
SISTEMI I PORTAVE TE GARAZHIT

Suste per qepena, udhezues per fije, kupe, profile, guida, fillaraq, panele

SHIKO ME TEPER
SISTEMI I GRILAVE INCASSO

Avolgitori, karukull per aks, reduktor per aks, kapak, suport, pllaka,kuper per aks

SHIKO ME TEPER
SISTEMI I RRJETAVE

Kasonete alumini, fundor alumini per rrjetat, guida alumini per rrjetat, kalota per susta

SHIKO ME TEPER
SISTEMI AUTOMATIZIMEVE

Motore me tension te ulet dhe te larte, dergues dhe marres informacione te sinjaleve

SHIKO ME TEPER

Rreth Kompanise DELD

Kompania DELD specializohet në prodhimin e komponenteve dhe aksesoreve të ndryshem metalike,alumini,tekstili dhe plastike per grila, rrjeta per insekte dhe sisteme alumini.

Kompania ka filluar veprimtarine e saj në vitin 1995 dhe me kalimin e kohes ka arritur ta zgjeroje ndjeshëm gamen e produkteve qe ofron. Në vitin 1997, firma jonë futi një produkt të ri ne tregun e brendshem, rrjetat avolgibile me saldim, për herë të parë në tregun shqiptare dhe me teknologjinë më moderne.

Na Kontaktoni Per Cdo Informacion

Sherbime Ekstra & Aksesore